9

Komentari (9)

LaMartina
Ni jedan ''bosnjo'' nikad nece priznati ni jednu pobjedu Borca jer mrze Vicu, a to sto momci svaku utakmicu ginu na terenu to vas ne interesuje.Cim vidite rezultat da je na strani Borca odma su vam krive sudije, savez...
omer
Borac osvojio maksimalnih 12 bodova protiv Sloge i Zvijezde. Sloga dobila sve meceve kao domacin, ali u proslom kolu izgubila od Borca i to katastrofalno 0:4. Zvijezda je u Banjaluci vodila sa 2:0, ali je na kraju i tu Borac pobijedio sa 4:2. Saradnja medju srpskim timovima je na najboljem nivou, dok se to ne moze reci za ekipe iz FBiH. Narocito za Sarajevo i Zelju koji uvijek nastoje da pomrse racune jedno drugom.
Samo_Realno
Pa Borac nije izgubio niti jedan bod od ovi srednji i slabi ekipa, i kako nece biti prvi ,a svi ostali koji se kao bore za titulu prosuli kamaru bodova . Sezona je zavrsena sto se tice titule. Interesantna ce biti borba za opstanak , mislim trazi se drugu , posto je Zvijezda 99% aut.
antiTrojkas
Pa znalo se da je titula zakapirana i PRIJE nego je pocelo prvenstvo. Ko i Zrinjskom lani. I sve dok je Vice i Beusa, ova"demokratija"ce potrajati..
magistar
Zaslužena još jedna pobjeda Borca. Zvijezda kao i uvijek od polovine šampionatase pretvara u mančester samo da li je zaostatak preveliki vidjećemo. U svakom slučaju unijeće zanimljivost u borbi za opstanak
Drakula
Apsolutno nijedna utakmice gdje je Borac vodio nije produzena vise od 3 minute,a gdje je gubio produzeno je po 7 8. Smijesno
Aleksandar1976
Danas čista pobjeda bez mrlje
user1680493208
@Aleksandar1976 pa najbolje da do kraja idu na pogon sudija nijedan sami da ne zasluze….ja cirkusa majko mila
antiTrojkas
Pa od 18 utakmica,red da barem jedba bude iole regularna. Ali zato su konkurenti iskartonirani opet ko niko, dok Borac za taj problem ne zna od kako Vice dodje.Sad mi je jos jasnije sto su Bijeljina,Modrica,Sarajevo,istocna Hercegovina onoliko slavili kad Borac odleti u drugu ligu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.