4

Komentari (4)

Klopp1991
Prave extra ekipu
magistar
Borac će biti u top 3, gdje realno i priprada, pogotovo sad kad je počistio dugove. Po imenima možda i više, ali ne posloži se to baš sve odmah kako treba, trebaće vremena
Avayan
Ispuhat će Borac na polusezoni, kad nestane lova i krenu unutrašnja previranja. Ništa novo, ovako rade inače klubovi koji uđu u ligu i kasnije padnu. Njima je maksimum sredina tabele.
magistar
E moj ti, to je ipak Borac. Oni su titulu osvajali bez cvonjka u džepu, možda si mlad, ne razuiješ neke stvari, ali imaš nekoliko ekipa u ligi bez kojih liga nije liga, i ako su privremeno malo dole ne znači da se neće vratiti još jači. Utakmice između Borca i Željezničara i Sarajeva su poslije vječitog derbija najveći praznici fudbala na ovim prostorima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti