Nastavlja se noćna mora za Ahmedhodžića i Bordeaux

Gube u veoma bitnoj utakmici

Nastavlja se noćna mora za Ahmedhodžića i Bordeaux

H. Zilić

Bordeaux do kraja sezone očekuje grčevita borba za opstanak u francuskoj Ligue 1, a čini se da će to biti još izvjesnije nakon današnje utakmice 29. kola.

U ovim trenucima Bordeaux na domaćem terenu gubi sa 0:2 od Montpelliera, u toku je 35. minuta utakmice.

Plavi su primili golove u prvih 16 minuta meča. Za 0:1 pogodio je Wahi u 11. minuti na asistenciju Ferrija, a na 0:2 povisio je Mollet u 16. minuti, asistent je bio Germain.

U timu Bordeauxa i u ovoj utakmici u startnoj postavi je naš Anel Ahmedhodžić, ali čini se da se za njega i saigrače nastavlja noćna mora.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Prije ovog kola Bordeaux je bio fenjeraš sa 22 boda, šest manje od Clermonta koji je prvi tim u sigurnoj zoni.

Top Komentari

Thierry.Henry
Zasluzili Su da ispadnu U 2.ligu..45minuta SA DVA igraca vise da.ne.mozes dati gola ekipi Koja je mozda 12,13 na tabeli..Pa sta ocekujes..zao mi zbog ahmedhodzica
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi