Bordo dame najbolje u Zagrebu

Osvojile Međunarodni futsal turnir

Bordo dame najbolje u Zagrebu

Adnan Beganović

Nogometašice SFK Sarajevo osvojile su titulu na Međunarodnom futsal turniru koji se igrao u Zagrebu.

Izabranice Samire Hurem u Zagrebu su odigrale pet susreta i u svih pet su upisale pobjede. U prvom susretu grupne faze rezultatom 4:0 su savladale Breznice, da bi u drugom bile još ubjedljivije pošto su rezultatom 7:0 nadigrale Predgradu.

U četvrtfinalu su nogometašice iz Sarajeva sa ubjedljivih 7:1 savladale Trnavu, da bi u polufinalu u najboljem susretu na turniru s minimalnih 1:0 savladale Split.

U finalnom susretu izabranice Samire Hurem bile su bolje od slovenačkog Teleing Pomurja iz Beltincija. Za najbolju igračicu turnira proglašena je Mejrem Medić, dok je Alisa Spahić najbolji strijelac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi