Bordo ekipa u odbranu titule kreće s Pirote

Sarajevo i Drina igraju u Travniku

Bordo ekipa u odbranu titule kreće s Pirote

Adnan Beganović

Posljednji susret 1. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Travniku će odigrati aktuelni bosanskohercegovački šampion FK Sarajevo i Drina iz Zvornika.

Aktuelni bosanskohercegovački prvak u odbranu titule krenut će iz Travnika, tačnije s Pirote na kojoj će zbog subotnjeg koncerta Dine Merlina na Koševu, ugostiti Drinu iz Zvornika.

Sarajevo u današnji duel ulazi kao apsolutni favorit, a izabranici Dženana Uščuplića vjeruju da uz maksimalno ozbiljan pristup mogu do pobjede.

“Ne očekujem laganu utakmicu, jer je Drina neugodan protivnik, što se moglo vidjeti prošle sezone. Moramo ući maksimalno skoncentrisano u utakmicu kako bismo pobijedili. Ići ćemo od utakmice do utakmice i pokušat ćemo ostvariti pobjedu na startu. Zaboravili smo Lech i svi očekujemo pobjedu protiv Drine, uoči susreta je izjavio fudbaler Sarajeva Amer Bekić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, susret između Sarajeva i Drine igra se od 17:30, a glavni sudija je Emir Spahalić. U prošloj sezoni Sarajevo je kao domaćin rezultatom 2:0 savladalo Drinu, dok je duel ovih ekipa odigran u Zvorniku završen bez pobjednika.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.