Bordo momci se vratili u bazu nakon uspješne misije, dočekala ih predivna večer u Rogaškoj Slatini

Pripreme FK Sarajevo

Bordo momci se vratili u bazu nakon uspješne misije, dočekala ih predivna večer u Rogaškoj Slatini

Šampion BiH nije mogao na bolji način obilježiti početak priprema u Sloveniji. Naime, FK Sarajevo je danas u Gornjoj Radgoni sa 5:1 savladao prvaka Albanije, Partizani.

Odmah nakon utakmice bordo ekspedicija je krenula na sat i pol dugu vožnju nazad ka Rogaškoj Slatini, mjestu koje je izabrano za "bazu" tokom priprema u Sloveniji.

Nakon što su se vratili u svoj hotel i održali kratki sastanak sa stručni štabom na kojem je rezimirana današnja utakmica i dosadašnji tok priprema, bordo momci su mogli uživati u šetnji središtem Rogaške Slatine, koja je polako tonula u noć.

Inače, i prvotimci Sarajeva su, poput ostalih posjetitelja ovog mjesta, konačno dočekali nekoliko sati bez kiše (koja je u naletima padala skoro čitavu prošlu noć i dobar dio dana) u Rogaškoj Slatini, koja je zbog toga zasjala punim sjajem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovo mjesto na samoj granici sa Hrvatskom prava je oaza zdravlja. Termalna rivijera, spa centri, izvor mineralne vode (Donat Mg) i mnošto sadržaja koji itekako gode vašem zdravlju ono je što privlači posjetioce u ove krajeve.

Osim toga, ima se u Rogaškoj Slatini šta i vidjeti. Predivna arhitektura, spomenici, parkovi, zelenilo. Ne čudi da je Rogaška Slatina još polovinom 19. vijeka postala omiljeno izletište austrougarse elite...

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

vanja8
Ma ovo je nista,kako je u Livnu, tamo idu samo najbogatiji klubovi na pripreme,dok mi sirotinja koja nema para za plate ,pripreme vrsimo na ovakvim mjestima kao Rogaska Slatina...
12 0
Icardi
Ultra gotiva
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi