Simultanka Sarajeva za prvih 45 minuta protiv albanskog prvaka!

Sjajna igra bordo momaka

Simultanka Sarajeva za prvih 45 minuta protiv albanskog prvaka!

S. Mlaćo

Nogometaši Sarajeva jučer su stigli u Sloveniju gdje će obaviti glavni dio priprema, a već danas imaju prvi prijateljski meč koji je u toku.

Rival im je Partizani iz Albanije, a izabranici Husrefa Musemića briljiraju prvo poluvrijeme.

Bordo momci vode 4:0, a poveli su već u sedmoj minuti pogotkom Tatara, da bi na 2:0 povećao Ahmetović u 39. minuti. U 45. minuti Tatar povisuje na 3:0, da bi u prvoj minuti sudijske nadoknade Šišić pgodio za visokih 4:0.

Partizani je prvak Albanije, ali u prvom poluvremenu je zaista bio bez prilike da ugrozi bh. šampiona.

Sarajevo je meč počelo u sastavu: Kovačević, Lazić, Dupovac, Hebibović, Hodžić, Velkoski, Gavrić, Šišić, Tatar, Milanović, Ahmetović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KRKAN
NE GUBE NAMJERNO KAO PROTIV MLADOSTI, IPAK SU DOBILI NEŠTO PARA, DALI SU DO ZNANJA UPRAVI STA I KAKO ...
0 22
Ragnar23
Sarajevo frst half plej gud. Ima li Krkana !? XD
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi