Zaboravljeni igrač Sarajeva našao novi klub

Ostaje u Srbiji

Zaboravljeni igrač Sarajeva našao novi klub

Sjećate li se Irfana Vusljanina? U Sarajevo je došao 2013. godine kao pojačanje, bio je to period kada su u klubu bili još Vule Trivunović, Bojan Puzigaća, Mario Barić..., no na Koševu se nije dugo zadržao.

Vusljanin je u bordo dresu odigrao ukupno 24 utakmice ne ostvarivši pritom učinak vrijedan pomena, a poslije samo godinu saradnje na vlastito insistiranje je odlučio raskinuti ugovor i vratiti se u Srbiju.

Od tada je ovaj vezni fudbaler igrao u Novom Pazaru, Borcu iz Čačka, Radničkom iz Kragujevca, imao je kraću epizodu i u Makedoniji, a mediji u Srbiji objavili su kako je u međuvremenu našao i novi klub.

Njegov novi klub je pirotski Radnički koji se takmiči u drugom po jačini rangu u Srbiji, a još su stigli Marko Šarić i Vujica Nikćević.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Osim fudbalskih kvaliteta, pri dovođenju pojačanja vodili smo računa i o ljudskim. Želja nam je da sačuvamo odličnu atmosferu u svlačionici", poručio je trener Dejan Čelar.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke_1
Joj novinara sta bilo da se napise. Ovo je sigurno autenticno jer ovoliko glup tekst nijedan drugi portal nije mogao napisati.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi