Bordo tim slavio veliku pobjedu u Širokom

Premijer liga, juniori, 24. kolo

Bordo tim slavio veliku pobjedu u Širokom

Midhat Šljivak

Juniori FK Sarajevo savladali su na gostovanju Široki Brijeg s 2:0 u susretu 24. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Bordo tim je stigao do velika tri boda. Pogotke za Sarajevo u ovom susretu su postigli Zeljković u 35. minuti i rezervista Alešević u drugoj minuti nadoknade vremena.

S ova tri boda Sarajevo se uključilo u borbu za titulu. Izjednačili su se na drugom mjestu sa Širokim, a vodeći Željezničar ima dva boda više i susret manje.

Još jedan derbi odigran je u 24. kolu. Zrinjski je na svom terenu savladao Velež s 1:0, iako su 70 minuta igrali s igračem manje.

Miloš Aćimović je isključen u 23. minuti, ali Plemići u 87. minuti pogotkom Ivana Sušića dolaze do tri boda.

Meč Radnika i Borca završen je bez golova...

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Premijer liga, juniori, 24. kolo:

Široki Brijeg - Sarajevo 0:2 (Zeljković 35', Alešević 90+2')
Zrinjski - Velež 1:0 (Sušić 87')
Radnik - Borac 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti