Boris Cmiljanić novi igrač FK Sarajevo!
Foto - FK Sarajevo

Pojačanje za Bordo klub

Boris Cmiljanić novi igrač FK Sarajevo!

M. Šljivak

Boris Cmiljanić novi je igrač FK Sarajevo.

Kao što je to SportSport.ba i najavio, Cmiljanić je postao novi napadač Bordo tima, a sa aktuelnim prvakom BiH potpisao je ugovor do 2022. godine uz opciju produžetka saradnje za još jednu sezonu.

"Sretan sam radi postignutog dogovora sa Sarajevom. Svjestan sam gdje sam došao i da su ambicije kluba velike. Mislim da je suvišno govoriti o šampionskoj ekipi koja već treću zimu dočekuje na prvom mjestu na tabeli. Zahvaljujem se stručnom štabu na ukazanom povjerenju i obećavam da ću dati sve od sebe da ispunim očekivano. Svjestan sam isto tako i velikog broja navijača koje klub ima, te sam i prije potpisa dobio poruke podrške. Spreman sam opravdati očekivanja i učiniti navijače sretnima", rekao je za klupsku stranicu novi napadač Bordo kluba.

Emir Hadžić je zadovoljan što je završen transfer ovog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Već u decembru smo rekli da je neophodno da dovedemo igrača koji bi nam bio pomoć u napadu. Nismo žurili sa takvom odlukom, htjeli smo se uvjeriti da će igrač koji dođe biti rješenje za ekipu dugoročno gledano. Mišljenja smo da je Cmiljanić pravi igrač koji će se vrlo brzo prilagoditi na naš način igre, te osvježiti ekipu na poziciji gdje je to najpotrebnije."

Cmiljanić je do sada nosio dres Budućnosti, PSV-a u Nizozemskoj, Slovana iz Bratislave, Levantea, Huesce, Admire, te Zlate Moravce. Igrao je za omladinske selekcije Crne Gore.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sancolinii
Dabogda na debiju hattrick zabio!
39 5
Alemka3012
Hahahahahaha pa dobro iz druge ekipe psva itd mora da je neki jado čim dolazi u predgradski klub, nekad bio dijaspora sad postaje čoban kao i ostali ovi šlageri sa sportsport.ba
2 26

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije