Boris Gavran želja čelnika Travnika

Promjena na klupi Travnika?

Boris Gavran želja čelnika Travnika

S. Mlaćo

Nakon poraza od Borca (0:2) u Nogometnom klubu Travnika ne vlada baš sjajna situacija. 

Uprava kluba odlučila je raskinuti saradnju sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Darkom Vojvodićem te četvoricom prvotimaca. Radi se o Seadu Hadžibuliću, Mariu Mornaru, Danijelu Ćulumu i Milošu Bakraču.

Uprava Vezira ovih dana održala je više sastanaka, a cilj je da u pauzi koja traje zbog obaveza reprezentacije pronađe novi šef stručnog štaba i konsoliduju redovi koliko je to moguće.

Kako SportSport.ba saznaje iz izvor bliskih klubu sa Pirote danas će čelnici kluba obaviti razgovor sa Borisom Gavranom, koji je i glavni kandidat za preuzimanje  "vruće" klupe Travničana.

 

Gavran trenutno vodi posljednjeplasirani tim Prve lige Federacije, momčad  Sloge iz Ljubuškog, ali je spreman raskinuti saradnju sa Ljubušacima. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Travnik se nalazi na 13. mjestu sa 20 osvojenih bodova, a narednog vikenda gostovati će bijeljinskom Radniku. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi