SportSport.ba na treningu Čelika

Boris Pavić nametnuo žestok ritam

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika u ponedjeljak su krenuli sa pripremama za narednu sezonu u kojoj je cilj kluba plasman u vrhu Premijer lige. 

Zeničani su nešto ranije počeli s radom, kako bi što spremnije dočekali početak prvenstva, a Šef stručnog štaba Boris Pavić zajedno sa svojim saradnicima Elvedinom Beganovićem i Nijazom Hrustanovićem od početka je nametnuo žestok ritam.

Crno-crveni treniraju dva puta dnevno, a naš novinar zabilježio je nekoliko fotografija s poslijepodnevnog treninga na Bilinom polju. Igrači su uz lagano trčanje, radili vježbe snage, te na kraju igrali i popularne "ševe", atmosfera je na visokom nivou, a treninzima je priključeno i nekoliko talentovanih juniora i kadeta, koji će pokušati nametnuti stručnom štabu.

Čelik će prvi dio priprema odraditi u Zenici, a početkom narednog mjeseca slijedi odlazak na Zlatibor, te završna faza opet u Zenici. Budući da je klub s Bilinog polja zadržao sve standardne igrače iz prošle sezone uz nekoliko pojačanja, naredne sezone bi mogao igrati važnu ulogu u Premijer ligi.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije