Golman objasnio kome je tražio pare nakon utakmice
Foto - Screenshot

Tvrdi da je klub sve ispštovao

Golman objasnio kome je tražio pare nakon utakmice

Midhat Šljivak

Golman Radničkog iz Niša Borivoje Ristić našao se u centru pažnje nakon utakmice sa Čukaričkim.

Ristić je sa nekoliko sjajnih odbrana spasio svoj tim poraza u Beogradu (0:0), a nakon utakmice je pokupio svu pažnju jer je od nekog tražio da mu donese pare.

"Donesite pare unutra odmah", vikao je Ristić prema tribinama.

Mnogi su pomislili da Ristić traži novac od rukovodstva kluba, ali u razgovoru za Telegraf on tvrdi da to nije istina.

"Ponesu me emocije, takav sam tim, a poslije me boli glava zbog toga. Nisam to rekao nikome iz uprae. Taj čovjek kome sam se obratio nije iz kluba. Zna on zašto sam mu to rekao, imam nešto sa njim od ranije, znamo se dugo i nema veze sa upravom", rekao je on.

Dodao je kako mu je sve isplaćeno od strane kluba.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Ispoštovano je sve što smo se dogovorili. Znam da je svuda teško, a u Radničkom je zasad sve na mjestu", rekao je 37-godišnji golman.

OVDJE pogledajte šta se dešavalo.

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Opklada ???
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi