13

Komentari (13)

Brcak
Haman vam Dzeko ne salje vise para? Cim ste poceli pisati protiv njega?
Alaga
Mayoral se meni svidja! Naravno mlad i ide na svaku loptu! Al svakako dzeko je za mene super napadać, zna kad treba da ide na loptu i ima oko za igru. Naravno nije više najmladji ali uvijek je opasno kad šutira prema golu! Zato svaka čast njemu i ako je malo stariji zelim mu sve najbolje!
lemonsqueezy
Hahaha frajeru ovo prvi fol nakon 2 mjeseca u ligi (a redovno igra) i lik stavi ovakav naslov.
samkoni
Glupi novinaru, Dzeko ima 35, a Mayoral 24 godine! O kakvoj ti prednosti pričaš!!?? Jednostavno Dzeko je već u godinama kada ne može startati svaku, ali kada je gut avo, on je prvi izbor. Glupane!
Pajver
Da je se Roma uspjela rješiti kolca na početku sezone kao što je htjela sada bi se sa Interom borila za prvaka
Hehehehrvtbr
E moj debilu ,čemu vrijeđane najboljeg igraca u povijesti BiH fudbala ,klasicni primjer papka koji je neuspješan ,i ako je čovjek imao losiju sezonu odma ga treba napast ,što je ovaj čovjek uradio za sve nas niko ponovit nece.
Pajver
Ni po čemu ja njega nevrijeđam bez obzira šta je bio više to nije i gotovo. A ako je on nešto uradio ta tebe i takve za mene nije sigurno meni je on potpuno nebitan lik
ako1986
Da se pajceru tebe rijesiti kad spomenes Edina trebas mirno da stojis...
Hehehehrvtbr
Sve u redu ,ali mislim da nije bilo potrebe da nešto komentarišeš ako je nebitan lik.
Pajver
ako1986 e jest frajer valjda zato što je oženio srpsku raspuštenicu
Pajver
Samo dajem podršku Majoralu
Zgembic
Cause mogu kupit da si los novinar pa eto uhl****o se u sportsport al kontam da tako los poznavalac fudbala moze da pise o sportu konkretno o fudbalu. Buraz on nema niti trenutno niti u buduce prednost nad Dzekom a svakom ko se razumije u fudbal je jasno zasto.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.