Borja Valero stigao na ljekarske preglede u Milano

Novi član Intera

Borja Valero stigao na ljekarske preglede u Milano

E. Škorić

Iskusni španski veznjak Borja Valero karijeru će definitivno nastaviti u Interu.

Valero je bio na meti dva milanska kluba, ali je na kraju dogovorio s Interom i ovaj klub je zvanično potvrdio njegov dolazak na ljekarske preglede.

Na aerodromu u Milanu dočekao ga je Mauro Icardi, koji mu je zaželio dobrodošlicu, a a Španac bi već sutra trebao zvanično biti predstavljen u novoj ekipi.

Navodno je Inter za 32-godišnjeg nogometaša platio 5.5 miliona eura uz 1.5 milion dodatnih bonusa. U Seriji A Valero je prošle sezone odigrao 32 meča i postigao je jedan gol uz devet asistencija. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako s Fiorentinom nije imao priliku da osvaja trofeje, nada se da će mu prelazak u Inter donijeti više sreće i poneko slavlje na kraju sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi