Borovac: Nema kalkulacija, idemo na pobjedu

Trener Čapljine

Borovac: Nema kalkulacija, idemo na pobjedu

M. Maksimović

Minimalan poraz od Jedinstva u prošlom kolu nije pokvario atmosferu u timu Čapljine. Trener Damir Borovac igrom u Bihaću nije nezadovoljan koliko konačnim rezultatom koji je, kako je rekao, morao biti povoljniji po njegov tim.

“Izgubili smo iz jednog udarca na gol, a taj jedini udarac upućen je sa bijele tačke. Prethodno je Jazvin propustio kolosalnu priliku za vodstvo. Meč smo praktično iz ničega izgubili, rekao je Borovac, tvrdeći i da je arbiter Čapljinu oštetio za očigledan jedanaesterac.

“Da smo postigli pogodak na vrijeme sve bi bilo drugačije. Dobro smo stajali na terenu, ali je i ovog puta zakazala realizacija”, dodao je najavljujući potom današnji meč protiv Bratstva na domaćem terenu.

“Idemo na objedu. Nema kalkulacija, na domaćem terenu ne smijemo gubiti bodove”, rekao je Borovac.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Trener Čapljine danas ne može računati na Pervana, dok će debi vrlo vjerovatno upisati novajlija Buhač koji je nedavno došao iz Širokog Brijega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti