Borovac: Zadovoljan bih bio i s remijem

Trener Čapljine

Borovac: Zadovoljan bih bio i s remijem

M. Maksimović

S mnogo problema i nakon serije rezultata koja nije za pohvalu, Čapljina je doputovala u Banoviće gdje će danas koplja ukrstiti s timom Budućnosti. 

Trener Damir Borovac nije zadovoljan dosadašnjim igrama uz vjeru da upravo gostovanje na banovićkom stadionu može biti prekretnica za naredna kola.

“Možda smo se u nekim stvarima preračunali pred početak sezone, ali o tome kada dođe vrijeme. Imamo velike probleme jer su nam se povrijedila dvojica igrača od kojih smo očekivali mnogo – Buhač i Zlatić, ali šta je tu je. Vidi se da je iza njih duža pauza“, rekao je Borovac, osvrćući se i na kvalitet današnjeg protivnika.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Budućnost je standardno neugodan protivnik svima u ovoj ligi. Uvijek se žele nadigravati i siguran sam da će tako biti i danas. Igraju otvoreno, dok ćemo mi priliku čekati iz kontra napada. Bio bih zadovoljam i s remijem“, dodao je Borovac.

Trener Čapljine danas na raspolaganju osim Zlatića i Buhača nema ni kartoniranog Rodina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi