Edin Terzić ima ozbiljne glavobolje pred meč sa Bayernom
Foto - EPA

Bitni igrači van terena

Edin Terzić ima ozbiljne glavobolje pred meč sa Bayernom

M. Šljivak

Borussia Dortmund ima ozbiljne probleme sa igračkim sastavom pred derbi meč 24. kola Bundeslige protiv Bayerna.

Trener Edin Terzić ostao je bez trojice veoma bitnih fudbalera i tako protiv Bayerna neće nastupiti Jadon Sancho, Giovani Reyna i Raphael Guerreiro.

Ovo je svakako veliki udarac za Borussiju koja se bori za plasman u Ligu prvaka naredne sezone i svaki bod im je do kraja veoma važan u toj borbi.

Bayern je naravno sutra na Allianz Areni favorit, a susret počinje od 18:30 sati.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kvota u Mozzartu na pobjedu Bayerna je zaista sjajna i svakako da je itekako vrijedi probati. Svoju prognozu meča OSTAVITE OVDJE.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

glupko
nek popije brufen, kafetin, meni to pomogne.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi