Predsjednik Bayerna o Haalandu: Jaki smo ekonomski i uvijek možemo dovesti igrača koji je za nas
Foto - EPA

Hainer sasvim iskren

Predsjednik Bayerna o Haalandu: Jaki smo ekonomski i uvijek možemo dovesti igrača koji je za nas

M. Šljivak

Predsjednik Bayerna Herbert Hainer govorio je o mogućnosti da njegov klub potpiše sjajnog norveškog napadača Erlinga Haalanda.

On je u razgovoru za njemačke medije potvrdio kako klub može bez problema priuštiti bilo kakav transfer, pa i napadača iz velikog rivala Borussije.

"Ekonomski smo veoma jak i stabilan klub. I mi smo naravno dosta izgubili zbog pandemije, ali uvijek možemo potpisati igrača za kojeg smo sigurni da je pravo rješenje za nas", rekao je Hainer i dodao je:

"Prije samo dvije sedmice Hasan Salihamidžić je objavio da smo doveli jednog od najboljih štopera Dayota Upamecana", istakao je Hainter kao dokaz svojih riječi o ekonomskoj stabilnosti kluba.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Haaland je na meti brojnih klubova, a vidjet ćemo hoće li napustiti Borussiju i karijeru nastaviti negdje drugo.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1581797075
da je Haaland malo pametniji, sacekao bi koju sezonu da zamjeni Lewu, i sigurno bi napravio, ako ne i vecu karijeru od lewe, mozda cak i postao najbolji nogometas na svijetu
8 1
Jupp
Kakva bi to ekipa bila :) Ali ne vjerujem da ce Bayern tolike pare dati makar sada u ovom nezvjesnom vremenu..
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti