Borussia završila transfer igrača PSG-a
Foto - EPA

Stiže Meunier

Borussia završila transfer igrača PSG-a

Midhat Šljivak

Borussia iz Dortmunda završila je prvo pojačanje za narednu sezonu.

Prema tvrdnjama nekadašnjeg reprezentativca Francuske Jeromea Rothena, koji sada radio ka novinar RMC-a, novi član njemačkog tima je Belgijanac Thomas Meunier.

Sjajni desni bek je navodno već završio sve sa Borussijom i već je potpisao ugovor, te će uskoro sve postati službeno.

Belgijski desni bek je član PSG-a postao 2016. godine. Došao je na mala vrata iz Club Bruggea, ali je postao standardni član ekipe.

U prethodne četiri sezone Meunier je odigrao ukupno 121 meč za francuskog prvaka i postigao je 13 pogodaka.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Činjenica da dovode Meuniera vjerovatno znači povratak fantastičnog Achrafa Hakimija u Real Madrid, što su Kraljevi već ranije i najavili.

Ipak, zamjena za njega u liku Meuniera je sasvim dobra i nema dileme da će 28-godišnji fudbaler imati šta da pokaže u Borussiji.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sloboda
A ismijavao igrača BVB-a
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti