Sergio Ramos dobio ponudu iz Pariza
Foto - EPA

Želi ga PSG

Sergio Ramos dobio ponudu iz Pariza

Midhat Šljivak

Kapiten madridskog Reala Sergio Ramos (33) navodno je dobio ponudu iz redova francuskog PSG-a.

Ramos je već godinama glavna karika u defanzivi Kraljeva iz Madrida. S ovim klubom je osvojio apsolutno sve u proteklih 15 godina, ali se zaista rijetko kada povezivao s odlaskom.

Jedno vrijeme se spominjala mogućnost odlaska u Manchester United, ali od toga na kraju nije bilo ništa. Ipak, španski mediji tvrde kako PSG želi ovog ljeta dovesti zvijezdu Reala i da neće štediti novac.

PSG želi stvoriti ekipu koja će osvojiti Ligu prvaka. To je glavni cilj bogatih vlasnika, a Ramos bi im trebao biti ključna karika u odbrani na tom putu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno je francuski prvak spreman Ramosu dati i kapitensku traku, ali su mu spremili i ogromnu platu koju neće moći da odbije.

Iskusni defanzivac je u Real stigao 2005. godine iz Seville i za klub je odigrao 640 utakmica i postigao je 91 pogodak.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi