3

Komentari (3)

Bajernovac
Nkaon što je jedan norveški reprezentativac zaražen koronavirusom, svi igrači su bili prisiljeni na desetodnevnu karantinu u skladu s pravilima zdravstvenih vlasti u Norveškoj. Zbog toga je Norveška izgubila utakmicu Lige nacija protiv Rumunije jer nije mogla putovati u Bukurešt, a sve su prilike da će se isto desiti i pred gostovanje Austriji i Beču.
Bajernovac
koja bruka i sramota Norveski cjelokupan tim nakon tekme lige nacija otisao je u izolaciju zbog korone a ovaj uhljup je dobio zeleno svjetlo ,ocito da nisu pravila za sve ista sraman potez Borusijine uprave,,,
anes3000
Drug navijas za Bayern i pricas o nepravdi kako??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.