Borussija je ponizila Schalke 04, ali jedan fudbaler Milionera neće meč pamtiti po lijepom

Nije imao sreće

Borussija je ponizila Schalke 04, ali jedan fudbaler Milionera neće meč pamtiti po lijepom

Admin Čaušević

Bundesliga se vratila u velikom stilu - Rurskim derbijem u Dortmuntu. Neizvjesnosti nije bilo s obzirom da je Borussija Dortmund ponizila Schalke 04. 

Milioneri su najljućeg rivala pobijedili sa ubjedljivih 4:0. Susret je od početka bio jednosmjeran. Dvostruski strijelac je bio Raphael Guerreiro, dok je su još pogađali Erling Haaland i Thorgen Hazard.

Ovaj meč po lijepom neće pamtiti Giovanni Reyna koji je najavljen kao starter, međutim priliku da po prvi put put od početka zaigra mladi Amerikanac nije dobio.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Naime, 17-godišnji veznjak se povrijedio tokom zaigravanja pa je Lucien Favre u igru umjesto njega poslao Hazarda. Ukazanu priliku Belgijanac je maksimalno iskoristio te je postigao treći gol na utakmici.

Inače, Reyna je od dolaska u Borussiju upisao 11 nastupa. Debitovao je 18. januara. Danas se radovao prvom meču od starta, ali na njegovu žalost morat će čekati neku novu priliku.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi