15

Komentari (15)

Mica
nisi ti odbio nas nego bosna tebe nelazi klosaru 5 komada sutra
nightcry
jebo vas više Salanović, amater iz Lihtenštajna, dok vam super-talenti igraju za pola evropskih repki - njega je "pronašao" onaj debeli, čelavi vodoinstalater iz Švice, koji je radio kao "skaut" za na savez nekoliko godina dok nisu shvatili da je frajer papak bez škole i sa poznavanjeem fudbalskih karakteristika na nivou djeteta !
bosq23
Pametan momak, vec sa 17 godina shvatio da nece biti kapacitet za BiH reprezentaciju, a u Lihtenstajnu ce uci sigurno u historiju, po broju nastupa, golova i sl.
kolumbo
treba ga odma pozvati za repku
horde_zla
bravo Dennise!
Medo-Brundo
tuzlaak
Ko te jebe DeNNise
BJB1
Dao ti lihtenstajn pasos,i poserem ti se na njega a ti majci svojog go daj,nabij jog ga u supak i jebo te profesionalac..
zmijuga.loma
Svaka cast Dennise. Da si dosao igrati za BiH propo bi pored jajala, cimirota, kvrdzica, susica..
Cibre
I onako od nase repke nema nista, nit ce otici na europsko a kamoli na svjetsko prvenstvo, tako da nije nista izgubio, jos malo cemo biti kao Lihtenstajn jer nema vise dijspore sto smo uzimali ono malo djece, uzamli smo!
konjnakvadrat
Cibre nemoj tako, jednog dana BejHa ce imati jaku ekipu, i nasi ce klubovi igrati LP, mozda mi to zapamtimo a mozda i ne, ali malo optimizma nije za odmet
Cibre
Druze mooj dobri samo treba bit realan, i govorit istinu mi smo u svemu najgori kao sto je nekad bila Albanija sad smo mi uzeli zacelje i nece se bolan nikad nista primijeniti jedino mi zao samo nase djece sto je rodjena u BiH, jer valja proci trnovti put i plus igrati za nasu domovinu.
Malilav22
Da ima takmicenje za kukanje bio bi bez konkurencije ! Sta fali BiH ? Da se radi kao u Svicarskoj Bosna bi bila najbogatija zemlja al lakse kukat nego radit
labud
Bolje bit' glavni u svom "selu", nego sporedni u gradu!
konjnakvadrat
Pametno zboris Den2ise
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.