Bosanac svjedočio čudu u St. Petersburgu

Pilav obavljao ulogu kontrolora suđenja

Bosanac svjedočio čudu u St. Petersburgu

S. Mlaćo

Pravo čudo napravili su sinoć nogometaši ruskog Zenita. Naime, oni su rezultatom 8:1 nakon produžetka savladali Dinamo iz Minska, te se plasirali u play off Evropske lige.

U prvom meču Dinamo je slavio sa 4:0 i činilo se da je pitanje tima koji ide dalje riješeno. Međutim, domaći se nisu predavali i od prve minute su krenuli u napade.

To im se isplatilo, uspjeli su stići prednost od 4:0 i otišlo se na produžetke.

Ipak, u 99. minuti šok za domaće navijače. Dinamo preko Yahaye dolazi do pogotka i činilo se da Bjelorusi sigurno idu dalje, ali domaći do kraja postižu još četiri pogotka i sigurno da će ovaj susret ući u anale.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Čudu u St. Petersburgu svjedočio je Elmir Pilav, direktor za sportska pitanja Fudbalskog saveza BiH koji je obavljao ulogu kontrola suđenja.

Top Komentari

milojko
što brisete komentar,lopina je,šta je sporno
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi