Boško Stupić godinu dana u Novom Pazaru

Mostarac u Superligi Srbije

Boško Stupić godinu dana u Novom Pazaru

D. Kurbegović

Fudbaleri Novog Pazara prošlu sezonu su završili na odličnom petom mjestu u Super ligi Srbije. Prvenstvo u Srbiji počinje narednog vikenda, a ekipa Novog Pazara danas će na svome stadionu odigrati generalku protiv zeničkog Čelika.

Ekipa Novog Pazara zadržala je kompletan igrački kadar iz prošle sezone, a u ljetnom prelaznom roku pojačala se sa nekoliko nogometaša, od kojih je jedan i iz BiH.

Riječ je o 31-godišnjem napadaču rođenom u Mostaru Bošku Stupiću, koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao za Leotar, Olimpic, Mladenovac, Sileks,Vardar, Rabotnički, Istru 1961, te Bregalnicu, što mu je bio i posljednji klub.

U redovima Novog Pazara ostat će najmanje godinu dana, a postoji mogućnost i produžetka saradnje ukoliko obje strane budu zadovoljne. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.