Bosna dobija tribinu prema UEFA standardima

Preduslov za Premijer ligu BiH

Bosna dobija tribinu prema UEFA standardima

Ambiciozna uprava NK Bosna Visoko u proteklom periodu je realizovala sve zacrtane planove i ciljeve, kako na sportskom, tako i na infrastrukturnom planu.

Prema postojećim planovima, užurbano se priprema izgradnja nove tribine po UEFA standardima. Tribina će imati kapacitet od 1.000 natkrivenih mjesta, a ispod nje će se nalaziti  svi neophodni sadržaji za odigravanje utakmica najvišeg ranga takmičenja u BiH.

Tako će, prema izvedbenom projektu, nova tribina stadiona u Visokom imati modernije svlačionice za domaću i gostujuću ekipu, antidoping i ljekarsku sobu, sudijsku svlačionicu, salu za press-konferencije, ekonomat, apartmane za igrače, restoran i druge sadržaje

Izgradnjom ovih sadržaja Bosna bi stekla sve infrastrukturne preduslove za igranje u elitnom rangu bh. fudbala, odnosno u BHT Premijer ligi BiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi