Poznate kvote za meč BiH - Francuska: Kao da se utakmica igra u Parizu, a ne u Sarajevu

Trikolori apsolutni favoriti

Poznate kvote za meč BiH - Francuska: Kao da se utakmica igra u Parizu, a ne u Sarajevu

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine igra sutra protiv Francuske meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Zmajevi će na Grbavici od 20:45 sati ugostiti aktuelnog prvaka svijeta koji je u glavni grad naše zemlje stigao kao veliki favorit.

Naš tim ima jedan bod koji smo osvojili u Finskoj, dok su Francuzi odigrali jednu utakmicu više i imaju četiri boda.

Očekuje se da će Francuzi igrati sutra u najjačem sastavu zbog čega mnogi vjeruju da će s tri boda napustiti Grbavicu, ali sigurno da se Zmajevi nadaju da mogu napraviti iznenađenje i ostati neporaženi.

Ipak, kvote na kladionicama nisu baš ohrabrujuće za našu ekipu jer su Francuzi apsolutni favoriti.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Čini se da se ranije nije desilo da je neko baš toliko favorit protiv Zmajeva i to u gostima, ali i ovo dovoljno govori kakvu ekipu imaju Trikolori.

Kvote na kladionicama su bh. navijače ostavile bez teksta, ali ukoliko vjerujete u neku senzaciju možete zaraditi pravo bogatstvo. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za sutrašnji okršaj na Grbavici i to OVDJE.

Top Komentari

WOLF20
**** mozzart smece
7 0
velezovac
Kad igramo u Sarajevu to nam uvijek dođe kao gostujući teren,sve neuspjeh do neuspjeha.. tradicija se izgleda jos dugo nece prekinuti
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi