Bosna i Hercegovina je do sada imala 10 selektora, ko ima najbolju statistiku?

Traži se Robijev nasljednik

Bosna i Hercegovina je do sada imala 10 selektora, ko ima najbolju statistiku?

Robert Prosinečki od danas više nije selektor reprezentzacije BiH, pa će Nogometni savez naše države sada krenuti u potragu za njegovim nasljednikom.

Onaj ko ga zamijeni imat će zadatak da nas odvede na Evropsko prvenstvo kroz play off Lige nacija u kojem prvi meč igramo protiv Sjeverne Irske na domaćem terenu.

Fuad Muzurović, Džemaludin Mušović, Faruk Hadžibegić, Mišo Smajlović, Blaž Slišković, Meho Kodro, Miroslav Blažević, Safet Sušić, Mehmed Baždarević i Robert Prosinečki imali su priliku da se okušaju na klupi našeg nacionalg tima, a ko je od njih bio najuspješniji, barem ako gledamo procenat pobjeda?

Krenimo redom i otkrijmo top pet imena...

Top Komentari

Edin Merlin
Jedan je PAPE !!!!!
10 9
Fcs
SAFET SUŠIĆ !!!
7 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi