Sušić: Vraćam li se? Nemojte, nije pošteno zbog Robija... Vidim ima još kandidata

Vraća li se legendarni Pape?

Sušić: Vraćam li se? Nemojte, nije pošteno zbog Robija... Vidim ima još kandidata

Fudbalsku reprezentaciju BiH u nadolazećem baražu za Euro 2020. definitivno neće voditi Robert Prosinečki.

Pod vodstvom hrvatske legende 'Zmajevi' su u prethodnim kvalifikacijama bilježili očajne rezultate, a kako bi se spasilo što se spasiti da, u N/FSBiH nisu imali izbora nego da smijene Prosinečkog.

Na klupi reprezentacije mnogi bi željeli ponovo vidjeti Safeta Sušića, čovjeka koji je ujedno i jedini u historiji odveo naš državni tim na jedno veliko takmičenje, ali po pitanju mogućeg povratka Pape ne želi da se zalijeće s izjavama.

"Da, pročitao sam da je Prosinečki navodno bivši. Da li se vraćam? Nije pošteno da dajem takve izjave, pogotovo u ovom momentu. Vidio sam da se pominje još nekoliko trenerskih imena. Treba pustiti ljude iz Saveza da u miru donesu najbolju odluku za reprezentaciju, a ja oko toga stvarno ne bih nešto više da govorim", rekao je Sušić za SportSport.ba i dodao kako ga niko još nije zvao. 

Podsjetimo, prvi ispit u baražu naša selekcija će imati protiv Sjeverne Irske u Zenici. Ako u tom susretu Zmajevi pobijede, plasman na Euro 2020. će tražiti protiv pobjednika iz duela Slovačke i Irske, također na domaćem terenu.

Top Komentari

Śmeker007
Covjek LEGENDA u Francuskoj, a u rodjenoj zemlji ga pljuju debili zatucani, e to nam sve kaze ko i kakav smo mi narod, ma FUJJJJJJ ste zaista!
26 13
Rajvosa2019
Kao igrac svjetska klasa, kao trener taraba - sta god je kao trener dodirnuo pretvorilo se u vanago / moze Kodro , Vahid bi bio pun pogodak a za sve ostale nemamo pare ili nemaju iskustva
14 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi