Bosna iz Mionice slavila kod Mramora

Druga liga FBiH-Sjever

Bosna iz Mionice slavila kod Mramora

J. Duvnjaković

Mramor je danas u okviru 9. kola Druge lige FBiH-Sjever na domaćem terenu poražena od Bosne iz Mionice rezultatom 1:2. 

Čvrsta utakmica bez mnogo prilika na kraju je gostima donijela nova tri boda koja ih ostavljaju na vodećoj poziciji Druge lige FBiH i nakon 9. kola. Prvi pogodak na utakmici djelo je Semira Mešanovića. 

Igrala se 17. minuta kada je dosuđen slobodan udarac za goste na dvadesetak metara od gola. Loptu je uzeo upravo Mešanović i prelijepim udarcem pogodio mrežu Bajrića. U nastavku utakmice Mramor preuzima inicijativu na sredini terena i uspijeva izjednačiti u 39. minuti. Kamerić je nakon solo prodora šutirao sa ivice šesnaesterca i pogodio za izjednačenje. 

U 86. minuti nakon prekršaja u kaznenom prostoru sudac današnje utakmice Mujanović je dosudio jedanaesterac za goste, koji u gol za pobjedu pretvara Semir Mešanović. U narednom kolu ekipa Mramora gostuje u Živinicama kod ekipe Slavena, dok će ekipa Bosne u Mionici dočekati Mladost iz Malešića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi