Bosna Sema od sljedeće sezone u Prvoj ligi FBiH!

Direktan putnik u viši rang

Bosna Sema od sljedeće sezone u Prvoj ligi FBiH!

Na današnjoj sjednici NSFBiH odlučeno je da će novi federalni prvoligaš biti FK Bosna Sema. 

Zahvaljujući tome što je Igman odustao od borbe za viši rang, pri žrijebanju parova za razigravanje je odlučeno da će FK Bosna Sema nakon osvajanja prve pozicije u Drugoj ligi FBiH - Centar biti direktan putnik u Prvu ligu FBiH. 

Ambiciozni sportski kolektiv koji je nastao u maju 2014. godine je bio miljenik sreće i po prvi put u svojoj historiji će zaigrati u drugom rangu bh. nogometa, dok će za isti razigravati Sloga iz Simin Hana i Krajina. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prva utakmica razigravanja između ova dva kluba bit će odigrana u subotu 11. juna, dok će revanš na rasporedu četiri dana kasnije u Simin Hanu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti