Bosna slavila u posljednjoj provjeri

Bosna slavila u posljednjoj provjeri

Edmir Škorić

Nogometaši Bosne danas su odigrali posljednju pripremnu utakmicu pred početak prvenstva u Prvoj ligi Federacije BiH protiv FK Slavija i zabilježili pobjedu rezultatom 3:0.  Strijelci su bili Kovač, Hrvat i Čabaravdić.

NK Bosna Visoko nastupio je u sljedećem sastavu: Bekan, Hrvat, Ćubara, Čulov, Hrelja, Mujezinović, Cana, Čiva, Kovač, I.Džafić, Porča. 

U drugom poluvremenu u igru su ušli: V.Džafić, Papaz. Čabaravdić, Suša, Beširević, Čomaga, te mladi golman Emin Muzaferija (17) koji je danas ujedno i debitovao za prvi tim.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK Bosna svoju prvu utakmicu igra u subotu 06.08.2016. godine protiv NK Čapljina. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi