Bošnjaković obavio prozivku, Drina startala sa pripremama

Vasiljević veliko pojačanje

Bošnjaković obavio prozivku, Drina startala sa pripremama

S. Mlaćo

Jučer su sa pripremama startali i nogometaši Drine iz Zvornika, člana Prve lige RS. Prozivka je obavljena pod palicom novog šefa struke Milenka Bošnjakovića, a uoči prvog treninga trenerima i nogometašima obratio se i presjednik kluba Midodrag Jevtić.

Istakao je da je pred nogometašima zadatak da sačuvaju prvoligaški obraz, te ugled kluba.

Trener Bošnjaković je dodao da je će ekipa odraditi 31 trening, te odigrati pet prijateljskih utakmica.

"Svaka utakmica će nam biti kvalifikaciona", jasan je bio Bošnjaković.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Veliko pojačanje za Zvorničane svakako će biti iskusni defanzivac Nikola Vasiljević koji je posljednji angažman imao u FK Sloboda, a pored njega od novajlija su se pojavili Željko Srećković, Drago Milivojević, Danijel Pečenkin i Siniša Bajić.

Na prvom treningu Bošnjaković je imao 25 nogometaša. Drina je prvi dio sezone završila na predposljednjem mjestu sa 14 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi