Vasiljević napušta Tušanj

Nije se naigrao u Slobodi

Vasiljević napušta Tušanj

Iskusni defanzivac Nikola Vasiljević u nastavku sezone neće nositi dres Slobode.

Premda je Vasiljević imao ugovor s tuzlanskim premijerligašem do ljeta, pošto se u ovoj sezoni nije mnogo naigrao odlučio je zatražiti sporazumni raskid ugovora i završiti svoju epizodu na Tušnju.

U Slobodi imaju samo riječi hvale za Vasiljevića (35) i njegov pristup crveno-crnom dresu u proteklim mjesecima, pa mu stoga i nisu željeli praviti probleme nakon što je izrazio želju da pronađe sredinu u kojoj će imati veću minutažu.

"Razgovarao sam sa Vasiljevićem. Odlučio je da promijeni klub kako bi dobio željenu minutažu koju sticajem okolnosti nije mogao dobiti u Slobodi. Sa Vasiljevićem se bilo lako dogovoriti. Odličan je nogometaš i divna osoba, uz to jako lojalan i posvećen klubu gdje igra, kao i svom poslu", kazao je Nalić za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vasiljević je na Tušanj stigao u ljetnom prijelaznom roku, a ove sezone je nastupio na tek sedam utakmica u prvenstvu, provevši pritom na terenu 364 minuti.

Kroz karijeru je ranije igrao za Drinu, Zvijezdu, Modriču, Croatiju Sesvete, BSK i kazahstanski Schachtjor.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije