Bošnjaković: Oni slave, mi tugujemo...

Borac od Slobode

Bošnjaković: Oni slave, mi tugujemo...

S. Mlaćo

Borac je savladao Slobodu 2:1 i na zimsku pauzu odlazi sa 35 osvojena boda.

Banjalučani mogu biti zadovoljni, dok Sloboda proživljava teške dane. Nalazi se tek na devetom mjestu sa istim brojem bodova kao Mladost.

"Niko danas nije očekivao laganu utakmicu, a nije ni bila. Otvorila nam se utakmica, bilo je kasnije dosta nervoza, ali i prilika. Dobro smo otvorili drugi dio, no protivnik se vratio pogotkom, pa smo strepili. Ne mogu reći da nije zaslužena. Sloboda je pokazala da zna da se bori za bodove. Sada idemo na zasluženi odmor", kazao je Branislav Krunić, trener Borca.

Svoje viđenje dao je i trener Slobode Milenko Bošnjaković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi smo došli bez ijednog napadačaa, ijednog beka...Borac se nametnuo prvih 20 minuta, te smo se morali braniti. Preuzeli smo kasnije incijativu, Borac je mislio da je gotovo... Izvukli smo maksimum iz ove ekipe, momci su odradili sve što sam tražio, ali danas smo za rivala imali kvalitetnu ekipu. Oni slave, mi tugujemo", dodao je Bošnjaković.

Top Komentari

Podrinjac
Tako ti i treba kad si napustio Tuzla City tamo si se mogao bar u 2 sedmice radovati, a u Slobodi samo tuguj sam si izabrao.
5 8
PRAVIGAZIJA
Seljacina, nesto poput DARKA VOJVODICA..
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti