Krunić: Na najljepši mogući način završiti polusezonu

Borac želi novu pobjedu

Krunić: Na najljepši mogući način završiti polusezonu

Samir Mlaćo

Predstojećeg vikenda na programu su mečevi, posljednjeg jesenjeg (19.) kola ovosezonskog izdanja BHT Premijer lige BiH.

 Borac je u jednom od derbija domaćin ekipi tuzlanske Slobode. U prvom dijelu šampionata izabranici Branislava Krunića poraženi su na tuzlanskom Tušnju 3:1. Crveno – plavi žele revanš, odnosno trijumf kojim bi stavili tačku na uspješnu jesen i otišli na zasluženi odmor.

"Ovu uspješnu polusezonu možemo završiti na najljepši mogući način, pred našim navijačima. Pobjedom zadržavamo treću poziciju, a možda se i približimo vodećem tandemu. Svi nekako čekaju kraj. U dobroj smo formi, situaciji. Prednost je i što igramo pred našom publikom. Rival će doći da nas iznenadi, igraće čvrsto. Mi ćemo pokušati od samog početka da utakmicu okrenemo u našu korist i dođemo do bodova", rekao je trener Borca Branislav Krunić.

Kadrovska situacija pred nedeljni duel je u Borcu je dobra. Izostaće suspendovani Janičić, te duže vrijeme povrijeđeni Subić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Velika su očekivanja. Zadovoljan sam polusezonom. Odradili smo dobar posao i svima se mora odati priznanje, jer samo mi znamo šta smo sve prošli. Želimo pobjedu u nedelju i da se revanširamo Slobodi za onaj poraz na Tušnju. Daćemo sve od sebe da u velikom stilu odemo na pauzu", dodao napadač Saša Kajkut.

Utakmica Borac – Sloboda igra se u nedelju na Gradskom stadionu u Banjaluci. Početak je u 15 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Za vikend ocekivati je pobjede vodeceg trojca, a onda ide vrlo zanimljiv prelazni rok
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi