Bošnjaković: Osim sigurno ne dolazi po bod, znamo ih dobro...

Trener Tuzla Cityja pred subotnji meč

Bošnjaković: Osim sigurno ne dolazi po bod, znamo ih dobro...

Naredno kolo za fudbalere Tuzla Cityja donosi novi derbi.

Poraz od Veleža koji se dogodio u srijedu nije poremetio atmosferu među izabranicima Milenka Bošnjakovića, pa tako svi s nestrpljenjem iščekuju naredni susret protiv lidera Željezničara. 

Tim povodom je upriličena press konferencija na kojoj su pred novinare izašli trener Milenko Bošnjaković i napadač Mirsad Ramić.

"Željezničar je uz Sarajevo i Zrinjski naša najbolja ekipa. To se vidjelo i sad protiv Zvijezde. Znamo odakle nam prijeti najveća opasnost. Ekipa nije klonula duhom, dobili smo podršku rukovodstva bez obzira na poraz od Veleža u Mostaru", kaže Bošnjaković.

Trener Želje Amar Osim je kazao kako bi u Tuzli bio zadovoljan i sa bodom.

"Osim sigurno u Tuzlu ne dolazi po bod, nego po tri, ali smo spremni za to. Poznajemo Željezničar i vjerujem da ćemo pružiti dobru partiju kako bismo izbjegli poraz."

Kada je u pitanju igrački kadar, Bošnjaković kaže:

"U kombinaciji neće biti Nukić koji ima tri žuta kartona, dok ćemo vidjeti šta je sa Kobiea. Izašao je ranije protiv Veleža pa ćemo vidjeti do utakmice hoćee li biti spreman."

Mirsad Ramić je tri sezone stanovao na Grbavici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Željo ove sezone stvarno igra dobro. Pobijedili su i Sarajevo i Zrinjski. Znači da su prava ekipa. Osima poznajem jer me trenirao i napravio je dobar tim. Međutim, mi smo trenutno drugi na tabeli što znači da i mi posjedujemo kvalitet. Očekujem da ćemo biti na nivou kao protiv Sarajeva i rezultat neće izostati", kaže Ramić.

Meč između Tuzla Cityja i Željezničara igra se u subotu na stadionu Tušanj od 16:00 sati.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Nevjerovatno kako svaki seljak prijeti Sarajevu, a zeljescaru se haman pa naguze prije pocetka utakmice... ooo jbm ti i ligu i sudije i savez i sve
20 4
Mostar
Abd I u kupu vas eliminasat.. Forza Velezzzz M.U.S.V.D.G
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi