Bošnjaković u problemima: Morris upitan za nastup protiv Željezničara

Derbi na Tušnju

Bošnjaković u problemima: Morris upitan za nastup protiv Željezničara

Endin Čaušević

Fudbaleri Tuzla Cityja poraženi su jučer na gostovanju protiv Veleža (2:1) u okviru desetog kola Premijer lige BiH.

Tuzla City je imao vodstvo nakon prvog poluvremena u Mostaru, ali su Rođeni na kraju uspjeli da dođu do preokreta i pobjede. Problemi za goste počeli su već sredinom prvog poluvremena kada je Milenko Bošnjaković bio primoran da napravi izmjenu.

Naime, na povredu se žalio Darick Kobie Morris koji nije mogao nastaviti meč i izašao je iz igre. Ovaj 24-defanzivac je upitan za naredni meč koji Tuzla City igra u subotu.

Tuzlanski tim će na Tušnju u derbiju 11. kola ugostiti Željezničar, a čini se da Bošnjaković neće moći računati na Morrisa. On je propustio današnji trening, a iz kluba su poručili da će više znati tek sutra nakon dodatnih pregleda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Liječimo ga i ništa nećemo znati do sutra kada ćemo odraditi dodatne preglede i vidjeti da li će biti spreman za igru", poručili su iz Tuzla Cityja.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Prodade ovo Husic Amawu lagano... evo ni petak nije, vec trecina ekipe ne moze kofol igrati... do utakmice vise od pola, desetkovani ce biti
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti