Bošnjaković otkrio tajnu uspjeha FK Tuzla City pa poručio: Pobjeda bi bila idealna na Bilinom Polju!

Trener Tuzla Cityja za SportSport.ba

Bošnjaković otkrio tajnu uspjeha FK Tuzla City pa poručio: Pobjeda bi bila idealna na Bilinom Polju!

Ekipa Tuzla Cityja pravo je osvježenje u ovosezonskoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine. 

Iako je prošlo tek pet kola. Tuzlaci igraju vrlo dobro i nalaze se na sjajnoj trećoj poziciji obzirom da su do sada zabilježili tri pobjede te po remi i poraz.

Za portal SportSport.ba tim povodom je govorio trener ovog tima Milenko Bošnjaković koji otkriva tajnu uspjeha.

"Zadovoljni smo početkom sezone, kako ne bismo bili. Ja sam kao trener zadovoljan odnosom prema igri, radom momaka na treninzima... Vidjet ćemo koliko će ovaj naš uspješni niz trajati...", kaže na početku razgovora Bošnjaković pa dodaje:

"Tajna uspjeha je u dobrom funkcionisanju svih strukura u klubu, pa iz takve situacije trener može da izvuče ono najbolje iz igrača. Ja mnogo polažem u odnos igrač - trener, mora postojati međusobno povjerenje između te dvije strane da bi sve funkcionisalo dobro".

Pred meč protiv Čelika na Bilinom Polju poručuje:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svi treneri iz Turske koji su do sada radili u Čeliku su bili dobri. Pobjeda bi bila odlična, ali nećemo biti nezadovoljni ni ako osvojimo jedan bod. Momci će datzi sve od sebe pa ćemo vidjeti šta iz toga možemo izvući", poručuje na kraju razgovora trener Tuzla Cityja.

Inače, susret između Čelika i Tuzla Cityja igra se u subotu na Bilinom Polju u Zenici.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino_
Pa ovaj je vodio ovaj klub i u federalnoj... Uzimao je bodove posle toga i sa Slavenom, Radničkim, Slobodom i Zvijezdom 09. Izjave su mu ponekada čudne, ali eto...ima trenutno uspjeha. Sjećam se izjava kada je u Slobodu došao: "Nećemo bistriti uz flašu viskija šta je Murinjo trebao uraditi". U svakom slučaju bolje on, nego neki kvazi stručnjak iz vana, a koji vjerovatno ne bi imao mnogo bolje rezultate.
1 0
Mostar
Zaredo cojk hoce I bod Na bilinom polju... M.U.S.V.D.G
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti