Bošnjaković preuzeo Zvijezdu 09: Mogu obećati krvav rad i krvava koljena!

Novi trener bh. premijerligaša za SportSport.ba

Bošnjaković preuzeo Zvijezdu 09: Mogu obećati krvav rad i krvava koljena!

S. Mlaćo

Zvijezda 09 je danas dobila novog šefa struke. Naime, na klupu kluba iz Etno sela Stanišići stigao je Milenko Bošnjaković.

Bošnjaković je u drugi dio sezone krenuo sa klupe Drine iz Zvornika, no sada već ima novi angažman.

"Kako sam stigao na klupu Zvijezde 09? Bez lobiranja, bez menadžera... Pozvan sam na razgovor, bilo je tu više kandidata u igri, čelnici kluba su se na kraju odlučili za mene. Nisam vukao za rukav nikoga, takav sam i takav ću ostati uvijek", kazao je Bošnjaković.

O ambicijama Zvijezde 09 do kraja sezone kaže.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Naravno, borba za opstanak. Pratim Premijer ligu stalno, sada imam dvije sedmice pauze pred sobom da se upoznam sa igračima, da oni upoznaju moj način rada... Trenirat ćemo, radit vrijedno, pa šta bude. Neću obećati Evropu, jasni su ciljevi kluba, ali mogu obećati krvav rad i krvava koljena. Šta će na kraju biti od svega toga, vidjet ćemo", dodao je Bošnjaković.

Zvijezda 09 se nakon 23. odigrana kola nalazi na desetom mjestu Premijer lige.

Top Komentari

zokora
Sta vilenis majstore? Nisam vukao za ruka, krvava kolena, gde si to ranije radio?
4 0
yess81
hahahha prevarta od trenera , lik sebi umislio da je strucnjak
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi