Bošnjaković razočaran: Ovo je sportski zločin šta su napravili sa ovom ekipom

Trener Slobode iskren

Bošnjaković razočaran: Ovo je sportski zločin šta su napravili sa ovom ekipom

M. Šljivak

Milenko Bošnjaković osvojio svoj prvi bod na klupi tuzlanske Slobode.

Otkinuo ga je aktuelnom prvaku FK Sarajevo, a nakon meča Bošnjaković je imao šta da kaže na rad svojih prethodnika u klubu, kako na klupi, tako i u rukovodstvu tima.

"Dogovorili smo da izvučemo maksimum, da svi krenemo preko centra. Drago mi je radi momaka, ubijeni su u pojam i nisam dugo vremena ulazio u tako potištenu svlačionicu i da je glava dole", rekao je Bošnjaković i nastavio je:

"Žalosno je šta je urađeno sa ekipom, ja ću to javno reći. Ovo je sportski zločin šta su napravili sa ovom ekipom. Ako vam se povrijedi pet igrača, ako vam se povrijede oba golmana, ako tri igrača traže zamjenu u 70. minuti, to je očigledan nerad. Ovo je bruka i sramota šta je urađeno. Tu smo da vadimo, treba nam još puno posla do opstanka. Žao mi je što je nismo nagrađeni pobjedu. Imamo nedostataka, moramo se dovući do polusezone, reorganizirati se i krenuti prema vrhu u drugom dijelu sezone".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Velezovac231
Rodjeni ce vas samljet
21 12
Terminator
Nećeš dugo tako kukaš kao da si na groblju.
15 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi