Navijači brazilskog velikana utrčali u svlačionicu nakon treninga, pa se obračunali s igračima

Nezadovoljni zbog loših rezultata

Navijači brazilskog velikana utrčali u svlačionicu nakon treninga, pa se obračunali s igračima

Endin Čaušević

Navijači u Južnoj Americi su nevjerovatni fanatici kada je u fudbal u pitanju, a to su pokazali još jednom.

Iz Brazila nam stižu nevjerovatne scene i to s treninga tamošnjeg kluba Botafoga koji u posljednje vrijeme igra u dosta lošoj formi.

Navijači očito više ne mogu da trpe očajne rezultate svoje ekipe i odlučili su da reaguju, te su poslali jasno upozorenje fudbalerima ovog kluba da moraju konačno početi osvajati bodove.

Naime, nakon jučerašnjeg treninga Botafoga grupa navijača ovog kluba je utrčala u svlačionicu kako bi se obračunala sa igračima.

Oni su održali predavanje igračima zbog loših rezultata i čak su se i fizički pokušali obračunati s njima, ali na svu sreću do toga nije došlo.

Na kraju je neko iz kluba pozvao policiju koja je morala reagovati i uspjela je da dođe prije većeg incidenta, te su istjerali na kraju navijače iz prostorija brazilskog kluba.

Botafogo je izgubio četiri uzastopne utakmice u Seriji A, te su trenutno skoro na dnu tabele. Osvojili su samo 12 bodova iz 11 utakmica, a kap koja je prelila čašu bio je poraz u ponedjeljak od ekipe Avaija sa 1:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi