Na Old Trafford stiže sjajno pojačanje i to potpuno besplatno!?

Sjajan posao Đavola

Na Old Trafford stiže sjajno pojačanje i to potpuno besplatno!?

E. Ganibegović

Manchester United bi na ljeto mogao dobiti sjajno pojačanje i to potpuno besplatno.

Španska "Marca" prenosi kako su Crveni đavoli trenutno vodeći u utrci za Marseilleovog veznjaka Boubacara Kamaru koji će na ljeto postati slobodan igrač.

Ovaj defanzivni veznjak, koji po potrebi može igrati i na stoperskoj poziciji, dodatno bi tako ojačao konkurenciju u ekipi s Old Trafforda, tim više što se pretpostavlja da će na ljeto klub napustiti Pogba koji se povezuje s povratkom u Juventus.

Za Kamaru su zainteresovani još i Chelsea, a pogotovo Newcastle United, no čini se kako će Kamara svoj prvi transfer iz Marseillea napraviti u Manchester United.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"The Sun" je prije petnaestak dana donio zanimljive vijesti, a one kažu da Kamara od svog novog kluba, bilo gdje da pređe, zahtjeva minimalnu platu od 150 hiljada funti sedmično, što iznosi nešto manje od devet i po miliona eura godišnje.

On je ove sezone za Marseille odigrao 24 utakmice i postigao jedan gol. Podsjetimo, karijeru je započeo upravo u ovom klubu i ovo bi mu bio prvi transfer u karijeri.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi