Nije se mogao suzdržati: Cristiano Ronaldo ljut i razočaran zbog poteza Greenwooda

Reakcija sve govori

Nije se mogao suzdržati: Cristiano Ronaldo ljut i razočaran zbog poteza Greenwooda

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda igraju na svom terenu meč protiv West Hama u okviru 23. kola Premiershipa.

Nakon prvog poluvremena na Old Traffordu nismo vidjeli golove iako je United imao nekoliko zaista dobrih šansi.

Prvu šansu na meču vidjeli smo u devetoj minuti kada je pogriješila odbrana gostiju, a loptu je dobio Greenwood koji je pokušao sa vrha kaznenog prostora, no udarac mu je izblokiran.

Zbog toga je Cristiano Ronaldo bio vidno razočaran jer je bio sam na lijevoj strani i očekivao je da će mu Greenwood dodati loptu, ali se to nije desilo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ronaldova reakcija najbolje pokazuje koliko je bio razočaran potezom Greenwooda i odlukom da šutira iz dosta teške situacije.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
I ja bi se iskr naljutio... grenwood je inace sebican. Tako je bilo i sa Rashfordom, lik mu sam stoji kod penala, a Grenwood suta, zeljan gola
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi