9

Komentari (9)

user1602245913
Darkwood
Koliko ga vi samo blatite to je nevjerovatno. Biće uvjek bolji od Šehovića i tako tim sličnim tipovima koji brane u nj ligi... ye.bo vas petev
Kenotala
Nije dobio poziv za dobre nastupe i dobre odbrane, da pokusa sad obrnutom psihologijom...
Nazalost Begovic ima dosta takvih losi dana ili losi utakmica, tako da se i ne mora jedva cekat kad je Begovic lose branio, bit ce tih losi dana ili losi utakmica Begovica koliko god jos hocete. Nazalost to je istina.
@Manager, Begovic je tipicni procecni golman, sve u svemu nije extra klasa kao sto to neko zeli da prikaze, u ostalom Bournemouth je klub po njegovoj mjeri, jer za neki bolji ili jaci klub on to nije, u jacem klubu moze biti samo rezerva na klupi.
@Manager, Begovic je prosjecan golman za Championship, sto znaci da ima dosta boljih golmana u toj ligi, a isto tako ima i losih golmana, tako da je Begovic prosjecan u toj ligi.
user1583752673
Primao je i Neuer vise pa sta sad
@user1583752673, Da ali Begovic cesto prima. Pa gdje ces uproredjivati Begovica sa Neuer-om. BH reprezentacija nikada nije imala problema sa golmanima, ko god da branio u reprezentaciji on je dobar, dakle Begovic nije bitan, problem je odbrana u reprezentaciji tu treba naci rjesenje.
Uber_i
Supalj kp sito
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.