Loš dan za Asmira Begovića na golu Bournemoutha
Foto - Screenshot

Primio tri gola

Loš dan za Asmira Begovića na golu Bournemoutha

M. Šljivak

Bournemouth je u 36. kolu Championshipa na svom terenu poražen od Barnsleyja sa 3:2 i ovaj tim je sve dalje od plasmana u Premier ligu.

Odličan meč viđen je sa obje strane, ali na kraju su gosti došli do pobjede koja im je donijela pet bodova prednosti u odnosu na Bournemouth na šest kola prije kraja prvenstva.

Asmira Begovića je prvi matirao Helik u 16. minuti meča za vodstvo gostiju od 0:1, ali je Bournemouth golovima Danjume i Solankea do kraja prvog dijela došao do preokreta i vodstva od 2:1.

Ipak, u nastavku Barnsley svoje šanse koristi. Prvo je Frieser u 60. minuti zabio gol za 2:2, da bi pobjedu gostima golom za 2:3 donio Morris.

Championship, 36. kolo:

Bournemouth - Barnsley 2:3

Top Komentari

Uber_i
Supalj kp sito
3 5
user1583752673
Primao je i Neuer vise pa sta sad
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi