Navijačima pozlilo dok su gledali iščašeni prst West Hamove zvijezde

Bowen stradao

Navijačima pozlilo dok su gledali iščašeni prst West Hamove zvijezde

Edmir Škorić

West Ham je danas pobijedio Wolverhampton s 2:0 u susretu 9. kola engleske Premier lige.

Prvo je Scamacca postigao eurogol u 29. minuti za 1:0, da bi Jarred Brown u 54. minuti ovjerio trijumf Čekićara, koji su na sedam bodova i napustili su opasnu zonu, u kojoj se sada nalazi današnji rival Wolverhampton sa šest bodova.

Utakmicu je obilježila i povreda Bowena. Engleski reprezentativac iščašio je prst i to je bio prizor od kojeg je navijačima pozlilo dok su gledali, barem tako pišu The Sun i ostali britanski mediji.

Zvijezda West Hama napravila je grimasu na licu od jakog bola, ali bol je razumljiva s obzirom na to kako izgleda prst koji je iščašio.

Sve to dešavalo se dok je slavio pogodak sa saigračima. Ukazana mu je pomoć, a 25-godišnji engleski reprezentativac potom je nastavio meč.

Oglasi

"Bowen prijatelju, mislim da tvoj prst ne bi trebao tako stajati", napisao je jedan od navijaač West Hama na Twitteru, dok je drugi kazao da se "naježio". Neki su pak pisali da im je pozlilo kada su vidjeli kako prst izgleda.

Ipak, s Bowenom je sada sve dobro, a upravo je on jedan od ključnih igrača londonskog tima koji ne može da se pohvali dobrom formom u posljednje vrijeme iako ima izuzetno dobar tim.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čekićare u četvrtak čeka gostovanje kod Anderlechta u grupnoj fazi Konferencijske lige, a za vikend će ugostiti Fulham u malom gradskom derbiju.

Nakon toga opet slijedi duel s Anderlechtom, samo u gostiam, pa onda gostovanje kod Souahmptona, nakon čega će biti domaćin Liverpoolu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi