Božičić: Predstoji nam grčevita borba

Svjestan šta ga čeka

Božičić: Predstoji nam grčevita borba

E. Škorić

Trener Čelika Slaviša Božičić govorio je nakon poraza od Borca (1:2).

Čelik je vodio s 1:0, na kraju u posljednjim minutama ostao bez ijednog boda.

"Čestitao bih Borcu na pobjedi. Što se nas tiče, ne mogu reći da je bilo lošije izdanje,ali ušli smo u meč bez bočnih igrača. Imali smo i tri prinudne izmjene. Jednostavno, kada se dešavaju takve stvari protiv jake ekipe kao što je Borac, na kraju to rezultatira ovako kako je rezultiralo", rekao je Božičić.

"Predstoji nam grčevita borba, vidjet ćemo šta će se dešavati. Naravno da svi jedva čekamo da završi ova polusezona. Teški su ovo trenuci, teški dani...", dodao je trener Čelika.

"Naravno da sam u ovom trenutku ja taj koji sam odgovoran. Teška jedna priča, ne bih da pričam o tome. Želio bih samo jednu sportsku priču. Moramo tako to prihvatiti".

O duelu s Mladosti u narednom kolu

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mladost ima šansi da se bori za opstanak i evo to i pokazuju. Ta smjena na klupi donijela je nešto pozitivno", dodao je Božičić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi