Božičić: U Međugorju imamo sjajne uslove za pripremu utakmice protiv Sarajeva
Novi trener Zeničana u miru sprema ekipu za naredne utakmice, koje će odlučiti sudbinu Čelika u ovoj sezoni

Trener NK Čelik za SportSport.ba

Božičić: U Međugorju imamo sjajne uslove za pripremu utakmice protiv Sarajeva

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika od utorka se nalaze u Međugorju, gdje se u miru spremaju za naredne utakmice u Premijer ligi.

Nakon pobjede protiv Širokog Brijega znatno se poboljšala atmosfera u svlačionici, a to nam je i potvrdio šef struke Slaviša Božičić, koji je za SportSport.ba istakao da ima sve uvjete za dobar rad i pripremu za nastavak prvenstva.

"Oduševljen sam radom momaka, atmosfera je zaista na visokom nivou, dobro se trenira i svi igrači su zdravi. S nama zbog reprezentativnih obaveza nije samo Vedran Vrhovac, dok su ostali igrači spremni i izvršavaju sve obaveze" ističe novi trener Zeničana.

Iako je u planu imao i odigravanje prijateljskih utakmica, to se vjerovatno neće ostvariti

"Klubovi iz nižih rangova imaju redovno kolo ovog vikenda i ne žele da igraju prijateljske utakmice. Velež nije htio da igramo jer će za dva kola gostovati u Zenici, dok ni Široki Brijeg nije bio zainteresovan za prijateljski meč. Bez obzira na to što vjerovatno nećemo odigrati prijateljsku utakmicu, napravit ćemo meč u kojem ćemo podijeliti igrače u dva tima i pokušat ćemo da se taktički i na svaki drugi način spremimo za naredne mečeve" kaže Božičić.

Naredna tri kola donose veoma teške rivale

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Narednog petka gostujemo Sarajevu, pa nam dolazi Velež i onda gostujemo Željezničaru. Nemam vam šta kazati, težak raspored, ali idemo od utakmice do utakmice. Upoznati smo da će Sarajevo protiv nas biti oslabljeno bez nekoliko igrača i pokušat ćemo to iskoristiti. Mi ćemo vjerovatno biti u najjačem sastavu i očekujem da se možemo ravnopravno nositi sa svim ekipama u narednim mečevima, te osvojiti što više bodova", kazao je Slaviša Božičić za SportSport.ba.

Nogometaši Čelika iz Međugorja se vraćaju u Zenicu, gdje će se do petka pripremati za gostovanje na Koševu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kobac
Trosite pare a onda kukajte kako niste dobili plate i hranarine. Ne bi vi meni maknuli dalje od Smetova. Trcite ko balerine i svaku utakmicu grcevi vec od pedesete minute.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije